Estudi de fotografia a Vic

Moma és un estudi de fotografia situat al cor de Vic concebut com un espai destinat a les emocions, els sentiments, els records i els instants que es viuen i es reviuen a través de les imatges i del temps.

moma3

Moma està format per un equip de creatius que treballa en l’àmbit de la imatge i el seu desenvolupament i que abarquen fotografia, vídeo, disseny, pintura y altres conceptes d’expressió y noves tecnologies. L’objectiu de Moma és oferir qualitat i servei personalitzat amb l’objectiu de donar solucions innovadores i diferents als seus clients.

moma4moma5moma6

A Moma tens la possibilitat de realitzar fotografies d’estudi, naixements, industrials i de casament. Contacta amb l’empresa on et facilitaran tota la informació que necessitis.

Esta entrada fue publicada en ComparaPymes y etiquetada por pymes. Guarda enlace permanente.

Acerca de pymes

Consultor de negocios y colaborador blog comparapymes https://storify.com/comparapymes http://www.scoop.it/u/comparapymes https://www.diigo.com/profile/comparapymes1 http://pinterest.com/comparapymes/ http://www.stumbleupon.com/stumbler/comparapymes/likes https://twitter.com/Comparapymes123