Fotografia

La m197804630001història de la Fotografia s’inicia a principis del segle XIX, quan el 1816 el científic francès Nicéphore Niepce va obtenir les primeres imatges fotogràfiques, encara que la fotografia més antiga que es conserva és una imatge obtinguda el 1826 amb la utilització d’una càmera obscura i un suport sensibilitzat mitjançant una emulsió química de sals de plata.

Niepce va començar les seves investigacions, necessitant vuit hores d’exposició a plena llum del dia per a obtenir les seves imatges. El 1839 Louis Daguerre va fer públic el seu procés per a l’obtenció de fotografies basat en la plata denominat daguerreotip, que resolia alguns problemes tècnics del procediment inicial de Niepce i reduïa els temps necessaris d’exposició.

La Fotografia va tenir la seva esplendor comercial a partir de 1888 quan Kodak va treure al mercat una càmera que utilitzava rodets de 100 fotos circulars, i sobretot a causa de la industrialització del procés d’impressió de pel·lícula fotográfica. Per a l’usuari del carrer, molt poc ha canviat des de llavors, tret que la fotografia eKodak_35_01n color s’ha imposat com estàndard, i que les ajudes en l’enfocament i el càlcul automàtic de la velocitat d’exposició i obertura del diafragma són ara habituals.

Encara que al principi el seu preu les feia inaccessibles per al gran públic, avui dia les càmeres digitals estan a l’abast de la majoria, disminuint els costos dels materials i en paulatí augment de la seva qualitat tècnica. En el camp de la producció existeixen unes últimes tendències fotogràfiques que ens permeten esbrinar com serà el camí a recórrer en aquest inici de segle.

La fotografia és un art, que els fotografs vic estimen, on es basa en inmmortalitzar el moment per després poder visualitzar la fotografia i recordar el moment especial que es va voler deixar marcat per tenir-ho sempre present.

Esta entrada fue publicada en Fotografía y etiquetada por pymes. Guarda enlace permanente.

Acerca de pymes

Consultor de negocios y colaborador blog comparapymes https://storify.com/comparapymes http://www.scoop.it/u/comparapymes https://www.diigo.com/profile/comparapymes1 http://pinterest.com/comparapymes/ http://www.stumbleupon.com/stumbler/comparapymes/likes https://twitter.com/Comparapymes123