Fotógrafs Vic

fotosLa fotografia és l’art i la tècnica d’obtenir imatges duradores degudes a l’acció de la llum. Neix en un moment de canvi de la societat preindustrial a la societat industrial, afavorida per les innovacions tècniques de l’època.

Avui en dia, el que més es dur a terme és el famós «selfie», però s’ha de dir que no és fotografia. Jessica Lange, la famosa fotógrafa, diu: «No tienen nada que ver con la fotografía.»

Tot ha canviat molt, cada cop més i més ràpid. A Vic, fotografs vic, innoven i fomenten la fotografia realitzant concursosfotografo com El Mur: Concurs de Boscam, Concurs d’Instagram Sant Jordi 2015 i per altra banda tallers de fotografia, Tallers d’scrap s’anomenen.

La fotografia ha causat i està causant un gran impacte social. Atrau molt el fet de poder inmortalitzar un moment en concret i així gaudir d’ell quan es vulgui. Sobretot el jovent d’avui en dia, ja sigui a Facebook, Instagram, Twitter, i a més xarxes socials, ensenyen al món aquells moments en stand by que han escollit per enrecordar-se’n d’ell.

La fotografia, va ser, és i serà, ara i sempre, de gran ajut per tothom.

 

Esta entrada fue publicada en Fotografía y etiquetada por pymes. Guarda enlace permanente.

Acerca de pymes

Consultor de negocios y colaborador blog comparapymes https://storify.com/comparapymes http://www.scoop.it/u/comparapymes https://www.diigo.com/profile/comparapymes1 http://pinterest.com/comparapymes/ http://www.stumbleupon.com/stumbler/comparapymes/likes https://twitter.com/Comparapymes123