Josu Zabaleta, Premio Nacional a la Obra de un Traductor

El traductor Josu Zabaleta ha estat guardonat amb el Premi Nacional a l’Obra d’un Traductor. El premi el concedeix el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i està dotat amb 20.000 euros. El jurat ha guardonat a Zabaleta «per ser un dels pioners de la traducció literària a la llengua basca, i crear i desenvolupar llenguatges literaris i poètics en aquesta llengua». El Premi Nacional a l’Obra d’un Traductor té com a objecte distingir el conjunt de la tasca realitzada per un traductor espanyol, sigui quina sigui la llengua o llengües utilitzades en el desenvolupament de la seva tasca, i que hagi dedicat una atenció especial a la traducció d’obres estrangeres a qualsevol llengua de l’Estat espanyol.

Podeu conseguir un bon pressupost de traduccio jurada a Barcelona visitan la web de http://www.bonadicta-traducciones.com/ especialistes en tot tipus de traduccions.

 

Esta entrada fue publicada en ComparaPymes por pymes. Guarda el enlace permanente.

Acerca de pymes

Consultor de negocios y colaborador blog comparapymes https://storify.com/comparapymes http://www.scoop.it/u/comparapymes https://www.diigo.com/profile/comparapymes1 http://pinterest.com/comparapymes/ http://www.stumbleupon.com/stumbler/comparapymes/likes https://twitter.com/Comparapymes123