La fotografia segueix creixent

Sonimagfoto&Multimèdia es va celebrar amb la fira de tecnologia gràfica graphispag.digital per mostrar com les fotografies poden viure fora de les pantalles, el núvol o el disc dur gràcies a la impressió digital. 20.000 persones van visitar tots dos salons.

Desenganxa l’era de la personalització amb imatges i s’obren noves oportunitats de negoci per als professionals del sector.

Decoracions de paret, calendaris, foto-targetes, fotoàlbums, objbecas-para-cursar-un-master-en-fotografia-2013-20142ectes de regal, mobiliari, articles tèxtils, cartells publicitaris. El mercat dels productes fotogràfics es prepara per créixer.

La indústria de la comunicació gràfica i visual entra de ple en nous sectors com la decoració, la moda, el packaging o els regals personalitzats. La imatge i la impressió van de la mà i els professionals, fotògrafs vic, de la fotografia han de fer valer la seva experiència i coneixement.

La fotografia és l’art i la tècnica d’obtenir imatges duradores degudes a l’acció de la llum. És el procés de projectar imatges i capturar-les, bé per mitjà del fixat en un mitjà sensible a la llum o per la conversió en senyals electrònics.

Esta entrada fue publicada en Fotografía y etiquetada por pymes. Guarda enlace permanente.

Acerca de pymes

Consultor de negocios y colaborador blog comparapymes https://storify.com/comparapymes http://www.scoop.it/u/comparapymes https://www.diigo.com/profile/comparapymes1 http://pinterest.com/comparapymes/ http://www.stumbleupon.com/stumbler/comparapymes/likes https://twitter.com/Comparapymes123